Leden

Jessica Herald

Jessica is ons jongste lid. Ze speelde als aspirant-lid mee in D@ten en bewees gelijk over een flinke portie 'durf' te beschikken. Zo nam ze plaats achter een piano en zette ze een schitterende dansact neer.

Geboortedatum
23 februari 1997

Lid sinds
2017

Lara Hagendoorn

Met maar liefst vier rollen in Een Odyssee heeft Lara bewezen dat zij Durf heeft. En daar zijn wij heel blij mee!

Geboortedatum
17 juni 1990

Lid sinds
2015

Denise Quik

Denise komt elke vrijdag naar toneel vanuit het verre Pijnacker. Ze is al jaren fan van de vereniging, maar dan met name omdat haar moeder lekker vaak op vrijdag van huis was. Maar nu heeft ze de leeftijd bereikt, dat ze zelfs iedere vrijdagavond met haar moeder wil doorbrengen en heeft ze zich aangesloten bij Durf. Ze blijkt een natuurtalent actrice. Ze bewees het al als zwangere puber in het Rode Dorp, waar ze als gastspeler zich van haar beste kant liet zien.

Geboortedatum
08 januari 1989

Lid sinds
2013

Egon de Prouw

Via meester Henk van Veen kwam Egon als debutantje bij DTS terecht. Inmiddels vervult hij de rol van voorzitter van de vereniging. Met het spelen bij DTS compenseert hij zijn saaie accountantsbestaan. Stiekem droomt Egon van een burgerlijk bestaan met man en "chocolade" kinderen. Tot nu toe is het alleen gelukt een oude chocoladefabriek te bemachtigen, om daar samen met zijn liefste in te wonen en een theater in te bouwen. Mee naar een onbewoond eiland hoeft niets, want alles verveelt toch maar na twee dagen. Op vakantie naar een ver land daarentegen gaan mee zijn duikspullen.

Geboortedatum
28 maart 1983

Lid sinds
2001

Waldo Happee

Waldo is een grote - niet te missen - meester Nederlands, wiskunde en economie. Zijn favoriete bezigheden zijn bonbons maken, whiskey drinken (of een combi hiervan), reizen met de fiets en een heleboel meer. Als Waldo zijn geld niet meer hoeft te verdienen met werken zou hij het liefst met een iPod vol klassieke en jazz muziek een jaar gaan fietsen met zijn dochter Mara. Als hij terug komt, begint hij graag een smaaklokaal. Als hij op een onbewoond eiland gedropt zou worden, zou hij hoogstens een boekje en een pen nodig hebben. Misschien schrijft hij net zo een goed boek als zijn eigen favoriete boek van A.F.Th. van der Heijden "De Tandeloze tijd".

Geboortedatum
31 maart 1976

Lid sinds
2007

Jos Holtus

Jos is onze import Hagenees, maar dat hoort niemand! Hij is trotse vader en heeft in het Rode Dorp zelfs twee van zijn dochters mee laten spelen. Zonde van zijn noeste opvoeding, maar uiteindelijk komt het vast allemaal goed! En gelukkig kon Sanne hem regelmatig vertellen dat hij wel op tijd moest aanbellen. Bij de repetities is Jos altijd op tijd en hij helpt ook graag een handje mee buiten het spelen om.

Geboortedatum
9 april 1963

Lid sinds
2011

Anja van Leeuwen

Uit het onafhankelijk uitgevoerde onderzoek is gebleken dat Anja als fijnste tegenspeelster uit de bus komt. Naast spelen bij DTS besteedt Anja een groot deel van haar tijd aan het behandelen van onder andere DTS-ers in haar cranio sacraal praktijk. Met een miljoen geeft Anja een feest, maar het grootste deel zal ze (hopelijk veilig) beleggen. Toch gaat Anja graag een uitdaging met haar eigen angsten aan en om haar hoogtevrees te overwinnen sprong zij dan ook vrijwillig uit een vliegtuig.

Geboortedatum
30 maart 1961

Lid sinds
1996

Mendy Sebel

Mendy is onze duizendpoot achter de schermen. Op de planken zul je haar niet snel vinden, maar in de kleedkamer staat ze (met één oog in haar puzzelboekje) altijd standby. Ze genoot het meest van het stuk "One Flew Over the Cuckoos Nest", omdat de mensen buiten het gekkenhuis nog gekker waren dan er binnen. Misschien is dat ook hetgeen wat haar aantrekt aan DTS. 

Geboortedatum
9 februari 1961

Lid sinds
2007

Anita Egberts

Anita is een praktisch ingesteld mens. Mocht je op een onbewoond eiland verzeild raken dan kun je maar beter een laptop, een mobiele telefoon en een grote pot vitaminepillen bij je hebben. Op de weg is zij minder praktisch, om van A naar B te komen wordt de snelweg steevast gemeden. Als lief en positief mens deelt Anita haar gewonnen miljoen grotendeels met haar dierbaren en van het restant wordt een groot huis gekocht in een warm land zonder spinnen, want daar moet zij niet veel van hebben. Een sociaal leven is voor Anita erg belangrijk. Ze zal dan ook nooit naar een dunner bevolkte 'stad' dan Pijnacker verhuizen.

Geboortedatum
1 november 1960

Lid sinds
1985

Nelleke Parlevliet

Nelleke kwam bij Durf en ging de kleding doen, maar bij Marat en De Sade heeft het haar twee weken vakantie gekost. Toch is ze allerminst teleurgesteld over haar beslissing om bij Durf te komen. Ze beleeft er iedere productie veel plezier aan. Naast haar werk en familie is Durf een vorm van ontspannen.

Geboortedatum
20 juli 1955

Lid sinds
2001

Willeke de Zeeuw

Willeke ging in haar eerste rol bij Durf spetterend van start met twee zeer uiteenlopende types: Paratyfus en schildwacht in het stuk GOD van Woody Allen. Tijdens D@ten werd duidelijk dat ze een aardig deuntje saxofoon speelt.

Geboortedatum
10 september 1954

Lid sinds
2016

Netty Zwaard

Netty's gezinsleven speelt zich voor een groot deel af binnen de muren van DTS. De gehele familie is lid geweest van de vereniging, maar momenteel is zij nog de enige spelende Zwaard. Haar mooiste rol speelde ze samen met haar eigen man in de "Zevende sluier". Netty is beroemd om haar gehaktballen met pindasaus. Zelf houdt zij het meest van knoflookolijven met een glaasje droge witte wijn. Sinds ze met pensioen is heeft ze meer tijd om toe te geven aan haar verlangen om oeverloos schoenen te kopen. Daar zou ze nog wel een miljoen bij kunnen gebruiken, aangezien ze ooit laarzen van 800 euro kocht. Gelukkig is Netty voor weinig bang. Als klein meisje wilde ze balletdanseres worden. Uiteindelijk is ze jaren tandartsassistente en zuster geweest. Netty speelde haar laatste rol in december 2016 onder regie van haar zoon Peter Zwaard. Na vijftig jaar Durf besloot ze te stoppen met toneelspelen. Sinds januari 2017 is Netty erelid van de vereniging.

Geboortedatum
18 april 1944

Lid sinds
1966

Bert Vink

Bert hielp ons uit de brand door een paar maanden voor de voorstelling D@ten een rol over te nemen. Dat ging zo goed dat wij hem niet meer kwijt wilden, en hij ons stiekem ook niet.

Geboortedatum
7 juni 1966

Lid sinds
2017