Lid worden?

Lid worden van Durf

Durf staat open voor nieuwe leden. Ervaring is niet vereist. Wel een portie discipline en gezelligheid. Ook zullen wij letten op een goede verdeling qua geslacht en leeftijd binnen onze vereniging.

Lidmaatschap
Wanneer je je bij ons aanmeldt, word je eerst aspirant-lid. Je krijgt dan zo snel mogelijk een rol in een productie. Daarna wordt van beide kanten bekeken of het klikt (zowel op sociaal vlak als op het podium). Als dat zo is, word je lid. Het aspirant-lidmaatschap kost € 80,- per jaar, het lidmaatschap € 160,-.

Wil je lid worden of meer informatie mail dan naar info@durftoneel.nl.

Repetitieruimte
Onze repetitieruimte beschikt over alle faciliteiten, die een goede en gezellige repetitie mogelijk maken. Een ruime speelvloer, een bar, een toilet en opslagruimte voor rekwisieten en kleding. Deze repetitieruimte is gelegen aan de Anemoonstraat 25 te Den Haag. Klik hier voor een routebeschrijving.

Repetitietijden
Onze vaste repetitieavond is op vrijdag. Wij beginnen dan om 20.15 uur en repeteren tot plm. 23.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid voor een praatje en een drankje aan de bar. Soms repeteren we een tweede keer in de week. Dit is dan meestal op maandagavond, soms op zaterdag of zondag overdag.